Notice: Undefined variable: sContacterrorbericht in /var/www/vhosts/todos.nl/httpdocs/includes/functions/inc.rendercontent.php on line 924 Notice: Use of undefined constant _SESSION - assumed '_SESSION' in /var/www/vhosts/todos.nl/httpdocs/includes/functions/inc.rendercontent.php on line 927 Notice: Use of undefined constant lang - assumed 'lang' in /var/www/vhosts/todos.nl/httpdocs/includes/functions/inc.rendercontent.php on line 927 Notice: Undefined variable: sContacterrorbericht in /var/www/vhosts/todos.nl/httpdocs/includes/functions/inc.rendercontent.php on line 962 Todos Acties - Todos

Todos Acties

 

Rennen voor Todos

 

Het was geen perfecte zomer maar de fanatieke renners onder ons weerhield het niet om hun

beste beentje voor te zetten.

 

Een klein gezelschap heeft op 10 juli de Heldenrace meegedaan en € 2.021 aan sponsorgeld opgehaald. De eerste dame over de finish was één van onze renners en als er een prijs was geweest voor de meest originele outfit hadden we die zeker gewonnen.

 

Op 18 september was Todos van de partij bij de Dam tot Dam loop. Dertig fanatieke lopers renden in de stromende regen mee met het grootste loop evenement van Nederland. Pablo, één van onze Guatemalteekse jeugdleiders, kwam als eerste over de finish bij de 4 mile. Martijn de Vries was de snelste op de 10 mile. In totaal is er meer dan €5.500 sponsorgeld opgehaald.